Over ons - Administratiekantoor Twente Oost

Logo Administratiekantoor Twente Oost
Administratiekantoor
Twente Oost
Ga naar de inhoud

Administratiekantoor Twente Oost is werkzaam in de regio Twente en gespecialiseerd in al uw administratieve en fiscale zaken. De diensten die wij aanbieden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Ons kantoor biedt de klant een hoge kwaliteit aan diensten en een uitstekende service en dit alles tegen een vooraf afgesproken scherpe prijs. Dat betekent in de praktijk dat niet elk telefoontje in rekening wordt gebracht en u als klant een eerlijke en transparante prijs van ons kunt verwachten. Bent u opzoek naar een administratiekantoor of belastingadviseur neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via onze website.

Roy Tijman op Smeijers

Mijn naam is Roy Tijman op Smeijers afgestudeerd voor de opleiding fiscale economie in 2011 aan de Saxion Hogeschool te Enschede en mede oprichter en eigenaar van Administratiekantoor Twente Oost. De ervaringen uit mijn arbeidsverleden hebben mij doen inzien dat er vooral behoefte is naar een administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf met een duidelijke werkwijze en heldere prijzen. Ons kantoor staat voor een open, eerlijke en transparante dienstverlening en levert kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een kantoor met een brede portefeuille aan ondernemers in het MKB, ZZP-ers en particulieren.

R.G. Tijman op Smeijers

Marc Groothuismink
Na mijn opleiding fiscale economie, ben ik als mede oprichter van Administratiekantoor Twente Oost begonnen. De afgelopen jaren heb ik ondervonden dat er in de praktijk veel vraag is naar goede betaalbare financiële dienstverlening. Door de verschillende ervaringen en inzichten die ik de laatste jaren heb opgedaan weet ik hoe belangrijk het is om richting de klant eerlijk, duidelijk en open te zijn. Het administratiekantoor heeft de afgelopen jaren een flinke groei door gemaakt en we zijn dan ook actief in de hele regio. Ik hoop de komende jaren nog veel ondernemers kennis te laten maken met onze dienstverlening.

M. Groothuismink
Terug naar de inhoud